Anasayfa /  Politika /  Mhp

Bahçeli Taha Akyol'a ateş püskürdü

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün kendisi ve MHP'li Semih Yalçın hakkında köşe yazısı yazan Taha Akyol için, "dava arkadaşım Semih Yalçın'a dil uzatman harcın ve haddin değildir." dedi.

Abone ol
Abone ol 10 Mayıs 2017 21:32

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri  Devlet Bahçeli,  Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bugünkü köşesinde kendisi ve partisi hakkında yazı yazan  Taha Akyol'a çok sert tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Hürriyet Gazetesi Yazarı  Taha Akyol bugünkü köşesinde şahsıma özel not yazmış. Yazdıklarını okudum. Beş paralık feneri, o kadar yanışı var! Bu sakil ve silik kalem sahibi, Genel Başkan Yardımcımız E.Semih Yalçın'ı kast ederek, "ismini zikretmeye tenezzül etmedim" diyor.

"SEMİH YALÇIN'A DİL UZATMAN HARCIN VE HADDİN DEĞİLDİR"

Taha Akyol bilesin ki, senin ismini anmaya layık bulmadığın dava arkadaşım E.Semih Yalçın'a dil uzatman bir kere harcın ve haddin değildir. Kaldı ki, senin hiçbir ülkücü üzerinde kanaat yürütme, yorum yapma, fikir paylaşma hakkın yoktur. Sen kim E.Semih Yalçın'a hakaret kimdir?

"TAHA AKYOL SEN BUNLARDAN HANGİSİSİN?"

Değerli dava arkadaşım E.Semih Yalçın davasında zerre kırıklığı olmayan bir inanmışlıktadır. Peki, sen hiç aynaya bakarak kendini tarttın mı? Atalar boşuna söylememiş: Aç koyma hırsız olur, çok söyleme yüzsüz olur, çok değme arsız olur.  Taha Akyol sen bunlardan hangisisin?

"FİKİR DÖNEKLİĞİNİN NİŞANESİ BİR KALEM"

Y.Has Hacib diyor ki: "Terbiyesiz kişiden uzak dur, kaç; terbiyeli kişiye benden bin alkış." Terbiyesizden kaçmayacak, maskesini indireceğiz. Fikir dönekliğinin nişanesi bir kalem ve karakter zaafının E.Semih Yalçın ismini ömrü boyunca aklından çıkaramayacağı günler yakındır.

"KENDİSİNİ LAYIK OLDUĞU YOKLUK VE HİÇLİĞE HAVALE EDİYORUM"

Y.Has Hacib yine şunu söylemiş: "Dinginlik ve tevazu aklın tavrıdır; akılsız insanlar tümden yılkıdır." Yılkıdan adam çıkmaz, ahlak görülmez. Hafıza kayıtlarımızdan çoktan düşmüş  Taha Akyol'un özel notunu aynen iade, kendisini de layık olduğu yokluk ve hiçliğe havale ediyorum.

İşte  Devlet Bahçeli'nin Tweetleri:


Etiketler tahaakyol
Yorumlar