Anasayfa /  Politika /  Mhp

MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Macron'u sert şekilde eleştiren Bahçeli, 'Cehaletin taşeronluğuna soyunmuştur. Bu siyasi şizofren ne hakla İslam'ı yapılandırmaya gitmiştir. Macron akli melekelerini hepten kaybetmiş. Dinin sahibi Allah'tır. Peki Macron'un sahibi kimdir?' dedi.

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2020 12:00

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Macron'u sert şekilde eleştiren Bahçeli, 'Cehaletin taşeronluğuna soyunmuştur. Bu siyasi şizofren ne hakla İslam'ı yapılandırmaya gitmiştir. Macron akli melekelerini hepten kaybetmiş. Dinin sahibi Allah'tır. Peki Macron'un sahibi kimdir?' dedi.

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Eski Sağlık Bakanı'nın vefatı

Değerli dava arkadaşım Prof. Dr. Osman Durmuş'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Üzüntümüz büyüktür. Türk milleti ve ülkücü hareket en önemli isimlerinden birini kaybetmiştir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

Bu sisteme eleştiri getirenlerin iddiaları çürüktür. Milletimizin istediği kaos değildir. Birlik ve beraberliktir.

Ha CHP, ha TKP... Sorarım sizlere... Bunlar arasında ne fark vardır. Terörist Demirtaş'ı aynı üslupla öven bunlar değil midir? Birlikte anayasa yazmaya hazırlanan birbirlerine gülücükler saçan bunlar değil midir?

 Askıda ekmek tartışması

Kampanyamızı eleştirenler ümidini sokağa bırakmış. Hodri meydan... Hele bir çıkın da görün anyayı Konya'yı. Askıda ekmek vardır ama size sokakta ekmek yoktur. Meğer ekmeğe düşman kesilmişler. 

Ekmeğe de vatanımıza da sahip çıkacağız. Aç ve açıkta kim varsa bizim meselemizdir. Aşımızı paylaşacağız. 

Berlin'de camiye polis baskını

Batı zihniyeti ahlaken ve zihnen çöküş aşamasındadır. Berlin'de bulunan Mevlana Camii'ne geçen hafta yapılan polis baskını inançlarımıza yönelik adi bir suikast girişimidir.

Macron'a 'İslam krizde' tepkisi

Cehaletin taşeronluğuna soyunmuştur. İslam’ın dünyanın her yerinde kriz yaşadığını ileri sürmek, bu nedenle yapılandırılacağından bahsetmek muhteris ve müflis Macron’un haddi değildir. Akli melekelerini hepten kaybetmiş Macron’un kafa yoracak, mesele yapacak başka işi, başka gündemi, başka meşgalesi yok mudur? Bu siyasi şizofren ne hakla İslam’ı yapılandırmayı hedef olarak belirlemiştir? Biliyor ve iman ediyoruz ki; Allah katında kıyamete kadar geçerli olan tek hak din İslam’dır

Dinin sahibi Allah'tır. Peki Macron'un sahibi kimdir? Macron'un hüsrana uğrayacağı günler yakındır. En büyük dersi kendi ülkesinden alacak.

Azerbaycan-Ermenistan savaşı

Ateşkes zaman kaybıdır. Vatan toprakları mücadele ile alınacak.

Hangi silahı alıp almayacağımızı ABD'ye mi soracağız.

Hatay'da terör saldırısının önlenmesi

Kokuşmuş bedenler bomba saran hain kendini patlatmış. ABD uyarısından kısa süre sonra olması kuşkuları artırdı.

Yorumlar