Anasayfa /  Politika /  Mhp

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den çarpıcı iddia !

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Menemen ilçesinde açılan 'Halkın Bakkalı' isimli markette, terör örgütü renklerinin kullanıldığını iddia ederek tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 14 Ağustos 2020 22:13

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Egekent 2'de 'Halkın Bakkalı' isimli , market açtı. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de marketin dış cephesinde kullanılan renklerin terör örgütü PKK'nın renkleri olduğunu söyleyerek, tepki gösterdi. Şahin yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Gaf olmaktan çıktı"

"Dün sosyal medyada, Menemen'e 'Halkın Bakkalı' adı altında bir işletme açıldığını gördüm. Renkleri sarı-kırmızı-yeşildi. Tunç Soyer'in bu ilk gafı değil. Bunlar artık gaf olmaktan çıktı. Kasten yapılmış hareket olarak görüyoruz. Bu PKK renkleri değil mi sizce? Bu, açık açık İzmirli ile Türk milleti ile alay ediyor. Alaydan başka bir şey değil. Sarı, kırmızı, yeşil renginin manasını herkes biliyor. Geçen hafta biz, Büyükşehir Belediyesi'ne ait binanın kolonlarını, LGBT renklerine boyadı diye tepki göstermiştik. Arkasından bu geldi."

"Tunç Soyer'e bunun hesabını sorun"

Şahin, "Başkan Soyer'in değişik bir yönetim anlayışı olduğunu" söyleyerek, "Biz kamuoyu baskısıyla İzmir'e yeni alınan vapurun adını Fethi Sekin koydurduk. Rengini mavi beyaz yapmış. Mavi beyaz bir Yunan rengi. Belediye'nin altındaki kolonlara bir renk yaptı, LGBT renklerinde boyamış. Pazar yeri açtı adını Pagos koydu. Biz, Sayın Tunç Soyer'in böyle ilginç şeylerini anlayamıyoruz. İzmirli, Atatürkçü, vatansever vatandaşlarımıza sesleniyorum; Lütfen Tunç Soyer'e bunun hesabını sorun" dedi.

Yorumlar