Anasayfa /  Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anket şirketlerine sert çıktı!

HP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oy oranlarının düşük çıktığı anketlere tepki gösterdi. Bunları 'sahte' ve 'düzmece' olarak tanımlayan Bahçeli, "Alayı birden üzerimize gelsinler, hepsi ayaklarımızın altında paspas" dedi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da desteğini yineledi..

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 07 Haziran 2022 10:43

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

- Milliyetçi Hareket Partisi'nin muazzez siyasetini yüksünmeden ve 'öf' bile demeden aktarıyoruz. Hiçbir insanımızı dışlamıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün imkanlarımızı seferber ederek, geceyi gündüze katarak 2023 yılında yapılacak seçimlere hazırlanıyoruz. 

- 2023 yılında müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhuriyet zaferi, cumhuriyetin ikinci yüzyılına girişinin ilk adımı coşkuyla kutlanacak. Şurası kesindir ki; 'yarın elbet bizim, elbet bizimdir.' Kısır gündemlere sıkışmıyoruz, algı operasyonlarına bakmıyoruz, siyaset cambazlarına aldırmıyoruz, ters propagandalara aldanmıyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz. MHP'nin oy oranlarını düşük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayasızlığına düşenlere diyoruz ki; 'Sizler bizi yok sayacaksanız, biz daha çok var olacağız.' Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten kurtulamayacaksınız. Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş hiç ama hiç önemli değil. Ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar. Anketle doğmadık ki anketle ölelim. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek, bunları rezil edecektir.

- Cumhur, MHP'yi mükafatlandıracak ve layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek ve o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

- Bizim durmamız demek Türklüğün susması demektir. Bizi durduracaklarmış, bizim durmamız demek tarihin sessizliğe gömülmesi demektir. MHP, önüne bakıyor mücadelesine odaklanıyor, Cumhur İttifakı Türkiye'yi büyütme ve yükseltme amacına giriyor. Gerçek anketi yapacak olan millettir.

FİYAT ARTIŞLARINA DEĞİNDİ

- Fiyatların artışı konusunda ajan provakatör gibi faaliyet halinde olanların lekeli varlığı da inkar edilemez seviyededir. Türkiye, bugünkü darboğazdan çıkacaktır, çok güçlü işaretler de alınmaya başlanmıştır. Türkiye bütün siyasi ve ekonomik tuzakları teker teker bozmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan buğday ve arpa alım fiyatları memnuniyet vericidir.

 - Zillet İttifakı'nın Türkiye aleyhtarı tezgahları işe yaramayacak. Ekonomik ve siyasi ikbalimizin döner çarkına çomak sokamayacaktır. Muzaffer ve müreffeh günlere hep birlikte ulaşacağız. Karamsarlığın zil takıp oynayan faillerine de Türkiyemizi bırakmayacağız.

SEÇİM NE ZAMAN YAPILACAK?

Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacatır. O tarih de 2023 yılının haziran ayıdır. Bu devletin hakimi, savcısı, polisi jandarması varken zillet ittifakı sandık güvenliğini hangi vasıtalarla sağlama peşindedir? Mesela dağdan indirecekleri teröristleri sandık başına mı dikecekler?

Yorumlar