Anasayfa /  Foto Galeri

Mezarlıkta bulunan yavru köpek okulun maskotu oldu... Önlük giyip derslere katılıyor

Tokat'ın Turhal ilçesinde mezarlıkta bulunan ve 'Fındık' adı verilen yavru köpek, 37 öğrencili Kayacık Köyü Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu oldu. Okulun bahçesinde yapılan kulübede yaşayan ve forma giydirilen Fındık, zaman zaman derslere de katılırken, öğrencilere keyifli zamanlar geçiriyor.

Mezarlıkta bulunan yavru köpek okulun maskotu oldu... Önlük giyip derslere katılıyor - Sayfa 1

İlçeye bağlı Kayacık köyündeki Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu Müdürü Ahmet Aktürk ve öğretmenlerden Mustafa Önlen, evlerine giderken mezarlık içerisinde sokak köpeklerin, yavru bir köpeğe saldırdıklarını gördü. Müdahale eden Aktürk ve Önlen, av köpeği melezi olan erkek yavru köpeği kurtararak okula getirdi.

Mezarlıkta bulunan yavru köpek okulun maskotu oldu... Önlük giyip derslere katılıyor - Sayfa 2

Okulun bahçesinde bir köşeye yavru köpek için küçük bir kulübe yapıldı. Yavru köpeği ilk günden itibaren okulun öğrencileri de yoğun ilgi ve sevgi gösterdi.

Mezarlıkta bulunan yavru köpek okulun maskotu oldu... Önlük giyip derslere katılıyor - Sayfa 3

Okulun maskotu haline gelen köpeğe öğrenciler 'Fındık' adını verdi. Öğrencilerin peşini bırakmayan Fındık ders saatlerinde de öğrencilerle birlikte sınıfa girmeye başladı.

Mezarlıkta bulunan yavru köpek okulun maskotu oldu... Önlük giyip derslere katılıyor - Sayfa 4

Okul Aile Birliği Başkanı Bedriye göçer, öğrencilerle sırada oturan Fındık'a forma dikti. Formayla öğrenciler arasında dolaşan sevimli yavru köpek ilgi çekti.