Anasayfa /  Foto Galeri

Metropolitan Sanat Müzesi Google'a Doodle oldu! Metropolitan Museum of Art nerede, eserleri neler?

Metropolitan Sanat Müzesi Google'a doodle oldu. Dünyaca ünlü dev arama motoru Google, Metropolitan Museum of Art yani Metropolitan Sanat Müzesi'nin 151. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yeni bir doodle ile ziyaretçilerini karşılıyor. Peki Metropolitan Sanat Müzesi nerede, hangi ülkede? İşte Metropolitan Sanat Müzesi hakkında tüm detaylar...

Metropolitan Sanat Müzesi Google'a Doodle oldu! Metropolitan Museum of Art nerede, eserleri neler? - Sayfa 1

Googlde Doodle tasarımı ile önemli kişi, olay ve yerleri tanıtan tasarımlar hazırlıyor. Son tasarımda Metropolitan Museum of Art (Metrpolitan Sanat Müzesi) Doodle oldu. Peki, Google Doodle Metropolitan Museum of Art nerede? Metropolitan Sanat Müzesi Google'a Doodle oldu! Metropolitan Sanat Müzesi eserleri neler? İşte detaylar haberimizde…

Metropolitan Sanat Müzesi Google'a Doodle oldu! Metropolitan Museum of Art nerede, eserleri neler? - Sayfa 2

GOOGLE DOODLE METROPOLITAN MUSEUM OF ART NEREDE?
Metropolitan Sanat Müzesi, The Metropolitan Museum of Art (The Met olarak da kısaltılabilir), dünyanın en büyük ve en önemli müzelerinden bir tanesidir. Manhattan, New York'taki Central Park'ın yanında yer almaktadır.

Metropolitan Sanat Müzesi Google'a Doodle oldu! Metropolitan Museum of Art nerede, eserleri neler? - Sayfa 3

Metropolitan Müzesi (Metropolitan Museum of Art) kısaca “the Met”, New York City’de bulunan ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük sanat müzesidir ve dünyadaki en çok ziyaret edilen sanat müzelerinden biridir.

Metropolitan Sanat Müzesi Google'a Doodle oldu! Metropolitan Museum of Art nerede, eserleri neler? - Sayfa 4

Kalıcı koleksiyonu, on iki küratörlük bölümü arasında bölünmüş iki milyondan fazla eser içerir. Manhattan’ın Museum Mile’ndaki Central Park’ın doğu ucunda olan ana bina, dünyanın en büyük sanat galerilerinden biridir. Çok daha küçük bir ikinci mekan, Upper Manhattan’daki Fort Tryon Parkı’ndaki The Cloisters, Ortaçağ Avrupa’sından sanat, mimari ve eserlerin geniş bir koleksiyonunu içerir.