Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den yoğun kar, çığ ve sis uyarısı! 19 Şubat bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gece saatlerinde Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimleri için yoğun kar, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde ise çığ tehlikesi uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den yoğun kar, çığ ve sis uyarısı! 19 Şubat bugün hava nasıl olacak? - Sayfa 1

19 Şubat hava durumu... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; Ülkemizin güneydoğu kesimlerinin çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinin yağmurlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve Kıyı Ege ile iç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. Peki, yurt genelinde bugün hava durumu nasıl olacak? İşte 19 Şubat il il hava durumu uyarıları...

Meteoroloji'den yoğun kar, çığ ve sis uyarısı! 19 Şubat bugün hava nasıl olacak? - Sayfa 2

Marmara'nın güney ve doğusu, Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların, gece saatlerinde Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji'den yoğun kar, çığ ve sis uyarısı! 19 Şubat bugün hava nasıl olacak? - Sayfa 3

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EDİRNE °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

Meteoroloji'den yoğun kar, çığ ve sis uyarısı! 19 Şubat bugün hava nasıl olacak? - Sayfa 4

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzey ve kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DENİZLİ °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu