Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den ve AFAD'dan uyarı üstüne uyarı geldi. Yurt genelinde etkili olacak!

Yurt geneli yağışlara teslim olurken, Meteoroloji'den ve AFAD'dan uyarı üstüne uyarı geldi. Yağmurlu hava ne kadar devam edecek? sorusunun cevabı da belli oldu. Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu geçişinde kar yağışı başlarken, yağışların İstanbul'a doğru yola çıkması bekleniyor.

Meteoroloji'den ve AFAD'dan uyarı üstüne uyarı geldi. Yurt genelinde etkili olacak! - Sayfa 1

Bir son dakika haberine göre İstanbul'un hemen yanı başında kar yağışı başladı. Yapılan uyarılara göre, kar yağışı Bolu'dan yola çıktı. İstanbul'un yüksek kesimlerine bu hafta düşmesi beklenen kar yağışı için gün verildi. İşte detaylar...

Meteoroloji'den ve AFAD'dan uyarı üstüne uyarı geldi. Yurt genelinde etkili olacak! - Sayfa 2

İSTANBUL'UN HEMEN YAKININDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI 
İstanbul ve Ankara'yı birbirine bağlayan Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Zaman zaman etkisini artıran kar yağışı ulaşımı olumsuz etkileyebilecek düzeye ulaşmadı.

Meteoroloji'den ve AFAD'dan uyarı üstüne uyarı geldi. Yurt genelinde etkili olacak! - Sayfa 3

Bölgede yağışın gün içinde aralıklarla sürmesi beklenirken, trafikte sıkıntıya yol açabilecek düzeye ulaşması beklenmiyor.

Meteoroloji'den ve AFAD'dan uyarı üstüne uyarı geldi. Yurt genelinde etkili olacak! - Sayfa 4

METEOROLOJİ 1 HAFTALIK HAVA DURUMU TAHMİNLERİNİ PAYLAŞTI 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumuna (24 - 30 Mart 2021) ilişkin son dakika bilgilerini de paylaştı. Paylaşımda hava sıcaklıklarının ülke genelinde hissedilir derecede 6 ila 15 derece azalacağız, mevsim normallerinin altında seyredeceğinin tahmin edildiği bildirildi.