Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor... Bugünden itibaren...

Meteoroloji'den flaş açıklama geldi. Çok kuvvetli geliyor. Günlerce devam edecek. Yağışlar geri dönüyor. Yarın çok sayıda ilde başlıyor. Uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamaya göre bugün sıcak hava etkisini gösterecek. Yarın ise bir ilde sağanak yağış etkisini sürdürecek.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor... Bugünden itibaren... - Sayfa 1

Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi! Çok kuvvetli geliyor. Çok sayıda ilde kuvvetli sağanak etkili olacak. Yarından sonra başlıyor. Yağış beklenen iller tek tek açıklandı. Bayramın birinci günü (20/07/2021 Salı) ülkemizde önemli bir yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor... Bugünden itibaren... - Sayfa 2

Bayramın ikinci ve üçüncü günleri (21-22/07/2021 Çarşamba ve Perşembe) Marmara ve Karadeniz Bölgeleri’nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, iç ve güney bölgelerin ise parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor... Bugünden itibaren... - Sayfa 3

Bayramın dördüncü günü (23/07/2021 Cuma) Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Akdeniz’in iç kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor... Bugünden itibaren... - Sayfa 4

Halen ülkemizin iç ve kuzey kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ilâ 8 °C üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının, kuzey, iç ve doğu kesimlerde artışını sürdürerek mevsim normallerinin 10 ilâ 12 °C üzerine çıkması, hafta ortasından itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey ve iç kesimlerde azalması bekleniyor