Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklıklar artıyor... 12 Mayıs il il hava durumu

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin tamamı az bulutlu ve açık bir gün geçirecek. Kuzey, iç ve doğu bölgelerinde sıcaklıklar 2 ila 5 derece artacak. İşte 12 Mayıs Meteoroloji'den il il hava durumu tahmini...

Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklıklar artıyor... 12 Mayıs il il hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklıklar artıyor... 12 Mayıs il il hava durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI:

 Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklıklar artıyor... 12 Mayıs il il hava durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Genellikle güneyli yönlerden, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklıklar artıyor... 12 Mayıs il il hava durumu - Sayfa 4

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI:

Rüzgarın, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.