Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve sis uyarısı! | 22 Kasım 2020 Pazar Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Artvin çevreleri ile Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğu, Balıkesir ve Bursa'nın sağanak yağışlı, rüzgarın ise Marmara ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli esmesi bekleniyor. 22 Kasım 2020 Pazar Hava Durumu ve 5 günlük haritalı hava tahmini. 5 Günlük Tarımsal Hava Tahmini

Meteoroloji'den sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve sis uyarısı! | 22 Kasım 2020 Pazar Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve sis uyarısı! | 22 Kasım 2020 Pazar Hava Durumu

Meteoroloji'den sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve sis uyarısı! | 22 Kasım 2020 Pazar Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Artvin çevreleri ile Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğu, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ile Doğu Anaolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis haisesi bekleniyor.

Meteoroloji'den sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve sis uyarısı! | 22 Kasım 2020 Pazar Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve sis uyarısı! | 22 Kasım 2020 Pazar Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.