Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den kuvvetli yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı! | 20 Kasım 2020 Cuma Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi, Kırşehir, Ordu, Amasya, Hakkari, Şırnak, Bitlis, Muş ve Bingöl çevreleri ile İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kesimleri, Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 20 Kasım 2020 Cuma Hava Durumu ve 5 günlük haritalı hava tahmini

Meteoroloji'den kuvvetli yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı! | 20 Kasım 2020 Cuma Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den kuvvetli yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı! | 20 Kasım 2020 Cuma Hava Durumu

Meteoroloji'den kuvvetli yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı! | 20 Kasım 2020 Cuma Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi, Kırşehir, Ordu, Amasya, Hakkari, Şırnak, Bitlis, Muş ve Bingöl çevreleri ile İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kesimleri, Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyıları ile Muğla çevrelerinde gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz’in yüksek kesimlerinde ve Sivas'ın yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Antalya’nın doğu kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı! | 20 Kasım 2020 Cuma Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI:

Güneybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, güneydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı! | 20 Kasım 2020 Cuma Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi beklenmektedir.