Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, sel, yıldırım ve hortum uyarısı!| 19 Kasım 2020 Perşembe hava durumu

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneybatısı, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışla birlikte güneybatı kesimlerinde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. İşte 19 Kasım 2020 Perşembe hava durumu ve 5 günlük haritalı hava tahmini

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, sel, yıldırım ve hortum uyarısı!| 19 Kasım 2020 Perşembe hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, sel, yıldırım ve hortum uyarısı!| 19 Kasım 2020 Perşembe hava durumu

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, sel, yıldırım ve hortum uyarısı!| 19 Kasım 2020 Perşembe hava durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneybatısı, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Ordu ve Ardahan çevreleri, İstanbul ve Kırklareli'nin kuzey kıyıları, Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyıları ile Muğla çevrelerinde gök gürültülü sağanak, Erzincan, Tunceli ve Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olmak üzere beklenen yağışların; akşam saatlerine kadar Muğla’nın kıyı kesimleri ile Antalya’nın batı kıyılarında kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, sel, yıldırım ve hortum uyarısı!| 19 Kasım 2020 Perşembe hava durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

Yağışla birlikte güneybatı kesimlerinde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, sel, yıldırım ve hortum uyarısı!| 19 Kasım 2020 Perşembe hava durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi beklenmektedir.