Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için önemli uyarı! Çarşambaya kadar devam edecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Paylaşılan rapora göre; pazartesi, salı ve çarşamba günü İstanbul dahil birçok ilde yağmur bekleniyor. İşte 4 Ekim il il hava durumu tahminleri...

Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için önemli uyarı! Çarşambaya kadar devam edecek... - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre Karadeniz Bölgesi ve Marmara'nın kuzeyinde pazartesi, salı ve çarşamba günü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için önemli uyarı! Çarşambaya kadar devam edecek... - Sayfa 2

BUGÜN 18 KENT YAĞMURA TESLİM

Bugün; İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Düzce, Karabük, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır ve Ağrı'da sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için önemli uyarı! Çarşambaya kadar devam edecek... - Sayfa 3

SALI GÜNÜ YAĞIŞLAR TAM 29 İLDE ETKİSİNİ GÖSTERECEK
Salı günü; İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Amasya, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır ve Ağrı'da yağmur etkili olacak.

Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için önemli uyarı! Çarşambaya kadar devam edecek... - Sayfa 4

ÇARŞAMBA GÜNÜ 23 İLDE YAĞIŞ VAR
Çarşamba günü; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Sinop, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır ve Ağrı'da etkisini düşürse de sağanak yağış öngörülüyor.