Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den 3 bölgeye tek tek önemli uyarı! Kar, sis, sağanak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 Kasım Hava tahminlerini açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Trabzon ve Balıkesir çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 3 bölgeye tek tek önemli uyarı! Kar, sis, sağanak... - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük 16 Kasım hava durumu raporu belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinin aralıklı, İstanbul'un Avrupa yakasının kuzey kesimlerinin bu akşam ilk saatlerde sağanak yağışlı; Şırnak, Hakkari ve Van çevrelerinin bugün (Pazartesi) yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu; diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Pazartesi) sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ile Ege'nin iç, İç Anadolu'nun güney ve doğu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 3 bölgeye tek tek önemli uyarı! Kar, sis, sağanak... - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI:

 Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den 3 bölgeye tek tek önemli uyarı! Kar, sis, sağanak... - Sayfa 3

RÜZGAR:

 Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu bölgelerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 3 bölgeye tek tek önemli uyarı! Kar, sis, sağanak... - Sayfa 4

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 16°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 15°C
Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ °C, 13°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ °C, 17°C
Parçalı bulutlu