Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji’den 26 il için kuvvetli yağış ve sel uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, kuzey Ege, Karadeniz'in sahil kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri ile Akdeniz Bölgesi’nde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji 26 il için sel uyarısında bulundu.

Meteoroloji’den 26 il için kuvvetli yağış ve sel uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kırmızı kodla 26 ile kuvvetli yağış ve sel uyarısı geçti. Listede Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl'ün yanı sıra Karadeniz sahil kesimi de bulunuyor.

Meteoroloji’den 26 il için kuvvetli yağış ve sel uyarısı - Sayfa 2

Türkiye sonbahar yağmurlarına teslim oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 ili kuvvetli yağış ve sel konusunda uyardı. son değerlendirmelere göre, Marmara, kuzey Ege, Karadeniz'in sahil kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri ile Akdeniz Bölgesi’nde sağanak yağış bekleniyor. İşte yağış beklenen o iller ve yurt geneli hava durumu tablosu...

Meteoroloji’den 26 il için kuvvetli yağış ve sel uyarısı - Sayfa 3

Balıkesir, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Antalya'da kuvvetli yağış kendisini gösterecek. Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Niğde, Kayseri, Sivas, Samsun, Amasya, Tokat, Diyarbakır'da aynı uyarı söz konusu.

Meteoroloji’den 26 il için kuvvetli yağış ve sel uyarısı - Sayfa 4

Listenin devamında; Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Nevşehir, Yozgat, Adana ve Kahramanmaraş illeri yer alıyor.