Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji uyardı! Özellikle o güne dikkat...

Mart ayı yer yer güneşli yer yer sağanak yağışlı devam ederken yurdun bir bölümünde kar yağışı etkisini gösterdi. Etkili tipi nedeniyle sabah ulaşıma kapanan Ağrı-İran kara yolunda ulaşım yeniden sağlandı. Öte yandan salı günü ile birlikte kar yağışının yurdun büyük bir bölümünde yeniden etkisini göstereceği tahmin ediliyor. İşte detaylar

Meteoroloji uyardı! Özellikle o güne dikkat... - Sayfa 1

Kar yağışı yurdun bir bölümünü esir aldı, araçlar yolda kaldı. Ağrı'da sabah saatlerinde etkili tipi yüzünden ulaşıma kapanan Ağrı-İran kara yolunda, tipinin etkisini kaybetmesiyle Karayolları 123. Şube Şefliği ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerce iş makineleri yardımıyla yollardaki karın temizlenmesinin ardından söz konusu kara yolu ulaşıma açıldı.

Meteoroloji uyardı! Özellikle o güne dikkat... - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporlarına göre; cumartesi günü yurdun büyük kesiminde güneş yüzünü gösterecek. Yağış beklenmiyor.

Meteoroloji uyardı! Özellikle o güne dikkat... - Sayfa 3

Pazar günü ise Ege ve Akdeniz Kıyılarına yağmur uğrayacak. İzmir, Aydın, Muğla, Burdur, Antalya, Denizli ve Mersin'de yağış bekleniyor.

Meteoroloji uyardı! Özellikle o güne dikkat... - Sayfa 4

PAZARTESİ YAĞIŞ GELİYOR 
Pazartesi günü yurt genelinde yağışlar tekrar etkisini gösterecek. Doğuda yağmur yerini kara bırakacak. Özellikle Ege Kıyılarında kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor.