Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji tarihi verdi! Kar geliyor 28 ili vuracak! İşte karın geliş tarihi!

Meteoroloji tarihi verdi! Kar geliyor 28 ili vuracak! İşte karın geliş tarihi! - Sayfa 1

Meteoroloji tarihi verdi! Kar geliyor 28 ili vuracak! İşte karın geliş tarihi!

Meteoroloji tarihi verdi! Kar geliyor 28 ili vuracak! İşte karın geliş tarihi! - Sayfa 2

Meteoroloji haftanın hava durumu tahminini yayınladı. 1 Mart 2018 perşembe günü kar geliyor. Hava durumu alarmıyla uyarılan 28 il arasında İstanbul, Bursa, Kayseri, Sakarya, Kocaeli, Kastamonu, Sivas bulunuyor. İşte karın geliş tarihi:

Meteoroloji tarihi verdi! Kar geliyor 28 ili vuracak! İşte karın geliş tarihi! - Sayfa 3

TÜRKİYE bu yıl kara hasret kaldı. Beklenen kar yağışı için sonunda meteorolojiden haber geldi. Şubat ayı sulu kar yağışı ile çarşamba günü veda ederken, Mart ayı şanına uygun bir giriş yapacak. 1 Mart Perşembe günü 28 ilde kar yağışı başlayacak. Meteorolojinin bu hafta için yaptığı hava durumu tahmini aslında hayli şaşırtıcı oldu. Çünkü bu hafta 4 mevsimde görülen herşeyi yaşayacağız. Önce yağmur, çarşambadan itibaren kar ve cumadan itibaren bahar güneşi etkili olacak. 1 Mart'ta görülecek kar yağışı da tadımlık olacak. Zira meteoroloji verilerine göre sıcaklık haftasonu 13-15 derece civarına çıkacak ve bahara geçiş yapılacak. İşte haftanın hava durumu tahmini;

Meteoroloji tarihi verdi! Kar geliyor 28 ili vuracak! İşte karın geliş tarihi! - Sayfa 4

1 MART'TA KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER : Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır sözüne uygun olarak 1 Mart'ta 28 ilde kar yağışı başlayacak. Meteorolojinin yayınladığı haftalık hava durumu tahminine göre kar yağışı görülecek iller şunlar : İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Karaman, Niğde, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bitlis ve Hakkari.