Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji tahminleri | 8 Ocak 2021 Cuma hava nasıl olacak?

Meteoroloji, Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya, İstanbul’un Avrupa Yakası, Çanakkale, Muğla, Antalya, Isparta ile Burdur’un doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceğini bildirdi. İşte 8 Ocak 2021 Cuma (yarın) hava durumu.

Abone ol
Abone ol 07 Ocak 2021 20:46

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya, İstanbul’un Avrupa Yakası, Çanakkale, Muğla, Antalya, Isparta ile Burdur’un doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

 Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısında sabah saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak rüzgar esmesi bekleniyor. Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

 BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Çanakkale çevreleri ile İstanbul’un Avrupa Yakası’nın yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batısında yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 Km/Saat) olarak esmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bursa, İstanbul, Kırklareli ve Çanakkale 8 Ocak 2021 Cuma (yarın) hava durumu.

EDİRNE 13°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

İSTANBUL 11°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren Avrupa Yakası yağmurlu

KIRKLARELİ 12°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

SAKARYA 12°C, 24°C
Parçalı bulutlu

EGE
Parçalı, yer yer çok bulutlu, Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İşte A.Karahisar, Denizli, İzmir, Manisa 8 Ocak 2021 Cuma (yarın) hava durumu.

A.KARAHİSAR 3°C, 12°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ 9°C, 17°C
Parçalı bulutlu

İZMİR 11°C, 19°C
Parçalı bulutlu

MANİSA 8°C, 18°C
Parçalı bulutlu

AKDENİZ
Parçalı, yer yer çok bulutlu, Antalya ve Isparta çevreleri ile Burdur’un doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA 6°C, 22°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA 13°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

HATAY 7°C, 17°C
Parçalı bulutlu

ISPARTA 4°C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yağmurlu

İÇ ANADOLU
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. İşte Ankara, Eskişehir, Konya ve Sivas 8 Ocak 2021 Cuma (yarın) hava durumu.

ANKARA 4°C, 13°C
Parçalı bulutlu

ÇANKIRI 4°C, 10°C
Parçalı bulutlu

ESKİŞEHİR 4°C, 15°C
Parçalı bulutlu

KONYA 3°C, 15°C
Parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU 0°C, 14°C
Parçalı bulutlu

DÜZCE 4°C, 20°C
Parçalı bulutlu

KASTAMONU 0°C, 8°C
Parçalı bulutlu

ZONGULDAK 12°C, 21°C
Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İşte Amasya, Rize, Samsun ve Trabzon 8 Ocak 2021 Cuma (yarın) hava durumu.

AMASYA 4°C, 13°C
Parçalı bulutlu

RİZE 8°C, 16°C
Parçalı bulutlu

SAMSUN 12°C, 18°C
Parçalı bulutlu

TRABZON 10°C, 17°C
Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. İşte Erzurum, Kars, Malatya ve Van 8 Ocak 2021 Cuma (yarın) hava durumu.

ERZURUM -10°C, 2°C
Parçalı bulutlu

KARS -17°C, -2°C
Parçalı bulutlu

MALATYA -1°C, 3°C
Parçalı bulutlu

VAN -8°C, 6°C
Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İşte Diyarbakır, Gaziantep, Siirt ve Şanlıurfa 8 Ocak 2021 Cuma (yarın) hava durumu.

DİYARBAKIR -3°C, 14°C
Parçalı bulutlu

GAZİANTEP 3°C, 15°C
Parçalı bulutlu

SİİRT 4°C, 14°C
Parçalı bulutlu

ŞANLIURFA 6°C, 17°C
Parçalı bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL
Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde Batı Karadeniz’in batısı sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de güney ve güneybatıdan, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren doğusu güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden sonra batısı 6 (50 km/sa); Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, akşam batısı ile gece saatlerinde geneli güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, batısı yer yer 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra batısı sağanak yağmurlu; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20 ila 40 km/sa), yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren 6 (50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege’nin güneyi ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege’nin kuzeyi sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğudan 5 ila 7 (40 ila 60 km/sa); Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuzeyi yer yer 6 (50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, kuzeyi yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Batı Akdeniz’in batısı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan, Antalya Körfezi’nin kıyıları kuzeydoğudan; Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20 ila 40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75 m; Görüş: İyi, pus anında orta.

Yorumlar