Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji duyurdu! İşte kar yağışı beklenen şehirler I 24 Aralık 2020

Yılın son günlerinde herkes kar yağışı yaşanıp yaşanmayacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürüğü sitesinde bugün için Kar yağışı beklenen şehirler açıklandı. İşte 24 Aralık 2020 tüm yurtta hava durumu...

Meteoroloji duyurdu! İşte kar yağışı beklenen şehirler I 24 Aralık 2020 - Sayfa 1

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde sağanak, iç kesimlerinde ise kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının Doğu Anadolu'nun doğusunda da etkili olacağı tahmin edilirken, iç bölgelerde buzlanma ve don da görülecek.

Meteoroloji duyurdu! İşte kar yağışı beklenen şehirler I 24 Aralık 2020 - Sayfa 2

Meteoroloji'den vatandaşlara kar uyarısı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun bazı bölümlerinde kar yağışları bekleniyor.

Meteoroloji duyurdu! İşte kar yağışı beklenen şehirler I 24 Aralık 2020 - Sayfa 3

MGM'den gelen son tahminlere göre perşembe günü hava sıcaklığı batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak yağış etkili olacak. İşte, 24 Aralık Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu tahminleri...

Meteoroloji duyurdu! İşte kar yağışı beklenen şehirler I 24 Aralık 2020 - Sayfa 4

Günlük hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son dakika değerlendirmeler ile belli oldu. Son tahminlere göre, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın, Düzce, Sakarya, Bolu, Ankara ve Çankırı'nın batı çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Düzce çevrelerinde karla karışık yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Ankara, Bolu, Karabük ve Çankırı'nın batısında hafif kar şeklinde olması bekleniyor.