Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji açıkladı! Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak ?

Kurban bayramına sayılı günler kala Kurban bayramında hava nasıl olacak 2020? Kurban kesimi yapacak ve tatile çıkmayı düşünen vatandaşlar bayramda havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram ile ilgili hava durumu tahmini paylaştı. Kurban bayramında hava nasıl olacak 2020? Sorusunun cevabı araştırılıyor. Peki, Kurban bayramında hava nasıl olacak 2020? Bu bayramda hava nasıl olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Meteoroloji açıkladı! Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak ? - Sayfa 1

Meteoroloji son dakika açıkladı! Kurban bayramında hava nasıl olacak 2020? Bu bayramda hava nasıl olacak?

Meteoroloji açıkladı! Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak ? - Sayfa 2

Meteoroloji, Kurban Bayramı öncesinde Kars, Ardahan, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını açıkladı.

.

Meteoroloji açıkladı! Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak ? - Sayfa 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu; Kars, Ardahan çevreleri ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji açıkladı! Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak ? - Sayfa 4

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİ CİVARINDA OLACAK


Hava sıcaklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında olacağı, güney iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.