Anasayfa /  Magazin

Mesut Özil'le nişanlı olan Amine Gülşe'nin bekarlığa veda partisi olay oldu!

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, ve nişanlısı Amine Gülşe 7 Haziran'da İstanbul'da yapılacak düğünle dünya evine girecek. Amine Gülşe, arkadaşlarıyla beraber Boğaz'da bekarlığa veda kutlaması yaptı.

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2019 23:38

Ünlü çift Mesut Özil ve Amine Gülşe, 7 Haziran'da İstanbul'daki Four Seasons Bosphorus'ta yapılacak düğünde bir ömür mutluluğa 'evet' diyecek. İkili, 300 kişinin katılacağı görkemli düğün tasarladı. Düğün önce Amine Gülşe, arkadaşlarıyla beraber İstanbul Boğazı'nda bekarlığa veda partisi vererek eğlendi.

Amine Gülşe ve Mesut Özil dünya evine giriyor! Amine Gülşe'nin olay bekarlığa vedası - Sayfa 2

Amine Gülşe'nin İstanbul Boğazı'nda teknede kutladığı bekarlığa vedasına yakın dostları ve ailesi katıldı. Bekarlığa veda partisinde duygusal anlar yaşan güzel oyuncu zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Amine Gülşe ve Mesut Özil dünya evine giriyor! Amine Gülşe'nin olay bekarlığa vedası - Sayfa 3

Mesut Özil ile iki yıldır birlikte olan Amine Gülşe'nin bekarlığa veda paylaşımları sosyal medyadan paylaşıldı.

Amine Gülşe ve Mesut Özil dünya evine giriyor! Amine Gülşe'nin olay bekarlığa vedası - Sayfa 4

Ünlü çiftin balayı adresilerinin ise Maldivler olacağı konuşulmuştu ki Acun Ilıcalı ile aynı arsa üzerinden villa yaptıran Özil'in 2 sezondur tatil yaptığı Alaçatı'da nişanlısı Amine Gülşe ile balayı yapacakları netlik kazandı.

Amine Gülşe ve Mesut Özil dünya evine giriyor! Amine Gülşe'nin olay bekarlığa vedası - Sayfa 5

Çift, geçtiğimiz haftalarda aile arasında gerçekleşen törende önce kız isteme merasimi gerçekleştirmiş ardından da nişan yüzüklerini takmıştı.


Yorumlar