Anasayfa /  Magazin

Mesajları ifşa olmuştu ! Kerem Tunçeri'den ilk açıklama...

Aslı Enver ile aşk yaşadığı iddia edilen Kerem Tunçeri'nin başka kadınlara attığı mesajlar ifşa oldu. Kerem Tunçeri, ifşa olan mesajlarının ardından ilk kez açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2020 17:47

Geçtiğimiz gün, magazin gündemine bomba gidi düşen aşk iddiası ortalığı karıştırdı. Aslı Enver ile 41 yaşındaki Kerem Tunçeri'nin bir ilişkiye başladığı söylendi. Ortaya çıkan bu aşk iddiasının ardından Kerem Tunçeri'nin birçok kadına mesaj attığı öğrenildi. Birçok kişi, Tunçeri'yle mesajlaşmalarını sosyal medyada ifşa etti. 
115

Şimdiye kadar birçok eski sevgilisi olmuş olan, ünlü isimlerle de adı anılan Kerem Tunçeri, ifşa olan mesajlarının ardından sessizliğini bozdu, ilk açıklamasını sosyal medyadan yaptı. 

Kerem Tunçeri, ifşa olan mesajlarının ardından ilk açıklamasında şunları yazdı:

''Yazılı ve görsel basın ya da sosyal medya hesapları üzerinden adımı kullanarak manipülatif iddia ve paylaşımlarda bulunan, kamuoyunda gerçeğe aykırı algı oluşturacak şekilde içerik yayınlayan kişilere yönelik; vicdana ve iyi niyete en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tüm haklarımı koruyacağımı, siber saldırılara izin vermeyeceğimi ve ilgili hakkında soruşturma başlatılmasının yanı sıra manevi tazminat davaları açılması için gerekli başvuruların yapıldığını kamuoyuna saygı ile paylaşırım.''

 



Kerem Tunçeri ile bir partide tanışarak aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu Aslı Enver ise hala bir açıklama yapmadı. Enver, konu hakkında sessizliğini koruyor.

 


Peki, Aslı Enver ve Kerem Tunçeri aşkı nasıl ortaya çıktı?

İddialara göre, Aslı Enver ve Kerem Tunçeri, bir ay önce ortak arkadaşlarının organize ettiği bir ev partisinde tanıştı. Partide başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka döndü. Hatta ikilinin aşkları koronavirüs salgını nedeniyle telefona taşındı.

Eski sevgili defteri de kabarık: Kerem Tunçeri, bir dönem adı Çağla Şıkel, Gamze Topuz ve Eda Taşpınar’la da anılmıştı. Tunçeri, Aslışah Alkoçlar, Tuvana Türkay, Bahar Kerimoğlu, spiker Sinem Ökten, Lara Surol gibi isimlerle aşk yaşadı. Hatta Kerem Tunçeri, evliyken Peray Özdil ile aşk yaşayıp baba oldu.

İfşa olan mesajlar: Kerem Tunçeri'nin adı Aslı Enver ile anılmaya başlar başlamaz sosyal medya ayağa kalktı. İki isim birden Twitter'da TT listesine üst sıralardan girdi. Ardından ise sosyal medyada birçok kadın Tunçeri'nin kendisine mesajlar attığını belirtip o mesajları bir de yayımladı.  

 

Yorumlar