Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Mervenur Polat kimdir? Mervenur Polat'a ne oldu?

Mervenur Polat olayı ile ilgili son dakika gelişmeler yaşandı. Müge Anlı'da bir cinayet daha çözüldü. 4 aydır kayıp olan 20 yaşındaki genç kadın Müge Anlı'da aranıyordu. İşte Müge Anlı'da ortaya çıkan Mervenur Polat cinayeti ile ilgili son dakika gelişmeler.

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2021 14:19

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Mervenur Polat olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. 20 yaşındaki genç kadının 4 aydır kayıp olduğu ve yanlış kişilerle arkadaşlık etmesinden dolayı başına bir şey gelmiş olabileceği düşünülüyordu.

MERVENUR POLAT'A NE OLDU?

Mervenur Polat'ın ölü olarak bulunduğu 8 Mart tarihli programda açıklandı. Cüneyt Akyol'un Mervenur Polat'ı öldürdüğü paketleyip kurye ile babasına gönderdiği ve babasının oturduğu binada aylardır sakladığı ortaya çıktı.

Antalya Polisi yayında konuşulanların ardından cinayeti aydınlattı. Mervenur Polat'ın cesedi Cüneyt Akyol'un babasının evinde, apartmanın ortak alanında bulundu.

10 Mart tarihli yayında Müge Anlı, Cüneyt Akyol'un Mervenur Polat'ı iple boğarak itiraf ettiğini açıkladı.

MERVENUR POLAT KİMDİR?

Mervenur Polat 20 yaşında bir erkek çocuk annesi. Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Mervenur Polat'ın ablası, Mervenur Polat'a 4 aydır ulaşamadıklarını söylemişti. 15 yaşında kaçarak evlenen ve kısa bir süre sonra anne evine geri dönen Mervenur Polat'ın hamile olduğu ortaya çıkmış ve çocuğuna Mervenur Polat'ın annesinin baktığını söylemişti.

Yorumlar