Anasayfa /  Yerel

Akdeniz’de 83 bin ton asfalt, 72 bin metrekare kilit parke çalışması yapıldı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) işbirliğinde, ilçede 83 bin ton asfalt, 71 bin 998 metrekare kilit parke, 25 bin 323 metrekare karo ve 41 bin 14 metretül bordür çalışması...

Abone ol
Abone ol 21 Ağustos 2017 14:47

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) işbirliğinde, ilçede 83 bin ton asfalt, 71 bin 998 metrekare kilit parke, 25 bin 323 metrekare karo ve 41 bin 14 metretül bordür çalışması gerçekleştirdi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, beraberinde Teknik İşler Başkan Yardımcısı Abdullah Aktaş ve birim müdürleri ile birlikte mahallelerde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi. Pamuk, Mersin Valiliği YİKOB ve Akdeniz Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmaların yapıldığı Turgutreis, Camişerif, Mahmudiye, Kiremithane, Barış ve Şevket Sümer Mahallelerinde inceleme ve denetleme yaptı. İlçe genelinde yoğun bir şekilde yapılan yol, asfalt, kaldırım ve parke taşı çalışmalarının, ilçenin yıllardır yapılmayan önemli eksikliklerini tamamladığını belirten Başkan Pamuk, “Yapılan çalışmaların ödeneğini tahsis eden Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a ve Sayın Valimiz Ali İhsan Su’ya çok teşekkür ediyorum" dedi.

İncelemelerine Turgutreis Mahallesinden başlayan Pamuk, vatandaşlarla da sohbet ederek yapılan hizmetlerde eksiklik olup olmadığı hakkında bilgi aldı. Daha sonra Barış Mahallesine geçerek asfalt ve kaldırım çalışmalarını denetleyen Pamuk, Akyüz Parkı’nda da incelemelerde bulundu. Mahmudiye Mahallesi’ndeki incelemeleri sırasında Mahalle Muhtarı Fahri Kuşçu ve mahalle sakinleriyle muhtarlık binasında bir araya Pamuk, vatandaşlarla sohbet etti. Pamuk, Camişerif, Kiremithane ve Şevket Sümer Mahallelerinde de incelemelerde bulundu.

Yorumlar