Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Mersin Büyükşehir Belediyesine KPSS Şartı Olmadan personel alınacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesine KPSS olmadan işçi personel alım ilanı yayımladı. 155 kişi alınacak. İşte kadro ve başvuru şartları detayları.

Abone ol
Abone ol 28 Kasım 2019 17:48

Mersin Büyükşehir Belediyesi Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımladığı ilana göre bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere
155 kişilik boş kadro ile alım yapılacağını belirtti. Bu kapdam İŞKUR Kurum Dışı ilanlar kısmında yayımlanmış olan ilana göre Mersin Büyükşehir Kültür ve Sanat Bilim Ulaştırma ve Sanayi Ananim şirketine alım yapılacak.

MESLEK DETAYLARI:

Mersin Büyükşehir Belediyesi alımını yapacağı pozisyonu Vasıfsız işçi ( Beden İşçisi ) alımı yapacak. Alım niteliği ise Daimi olarak belirtildi. İlgili ilana başvurular şahsen yapılacak ve sadece başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesine alımını yapacağı 155 personel adayından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kadın Olmak, Sahada çalışma ortamına
uyum sağlayabilecek olmaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan herhangi bir mezuniyet şartı aranmıyor.


BAŞVURULAR:

belediye personel alımı ilanına başvuru yapmak iseyen adaylar başvurularına 29 Kasım 2019 tarihi itibari ile başlayabilecek ve en geç 01 Aralık 2019 tarihine kadar başvurular alınacaktır.

Başvurular mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim
şirketi web adresi olan www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresi üzerinden Online olarak yapılacaktır. 

Yorumlar