Anasayfa /  Yaşam /  Astroloji Haberleri

Merkür Retrosu başladı! Sizi de etkileyebilir, bu tarihlere dikkat...

2022 yılının üçüncü Merkür Retrosu başladı. Merkür Retrosu'ndan en çok hangi burçlar etkilenecek? Merkür Retrosu'nda hangi tarihlere dikkat etmek gerek... İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2022 15:34

Bu yıl 3. kez yaşanan Merkür Retrosu Terazi burcunda başlayıp Başak burcunda tamamlanacak. 

MERKÜR RETROSU NEDİR?

Genel anlamda bir gezegenin geriye gitmesini ifade etse de, aslında geri giden bir gezegen yoktur. Sadece gezegenin hızı, dünyanın hızına göre yavaşlamakta ve bu bizim açımızdan algı bozukluğu yaratmaktadır. Retro dönemleri geriye dönüp bakmak, önceki yaşananları değerlendirmek, muhakemesini yapmak, içe dönmek için uygun bir zamandır. Yanlışları bu dönemde fark ederek, revizyona gidebiliriz. Retro süreçler korkulması gereken değil, son derece faydalı ve kıymetli zamanlardır.

Merkür, iletişim, eğitim ve öğretim alanlarını temsil eden gezegen olduğu için fikirlerimizde, düşüncelerimizde, hareketlerimizde, iletişimimizde bu dönemde bazı sorunlara neden olabilir.

Her yıl iki veya üç kez gerçekleşen Merkür retrosu 2022 yılında 4 kez gerçekleşecek. 

İşte 2022 Merkür Retrosu tarihleri: 

15 Ocak Merkür Retrosu,
10 Mayıs Merkür Retrosu,
10 Eylül Merkür Retrosu,
30 Aralık Merkür Retrosu.

Peki, tüm burçları farklı şekillerde etkileyecek olan Merkür Retrosu döneminde hangi tarihlere dikkat etmeliyiz? İşte yanıtı. 

10 Eylül’de Terazi burcunda meydana gelen Merkür Retrosu, 3 Ekim tarihinde Başak burcunda tamamlanacak. Bu dönemde çevrenizde aile, iş, arkadaşlık, ilişkiler olmak üzere her alanda iletişimde problemler yaşamanız olağandır. Gerektiğinden soğuk bir iletişimi benimseyebilir ya da içinize kapanabilirsiniz. Alınganlıklar, kararsızlıklar yaşayabileceğiniz tehlikeli bir dönem olarak değerlendirilebilir.

 BU TARİHLERE DİKKAT!

10 Eylül tarihinde Terazi burcunda meydana gelen Merkür Retro’su, 3 Ekim günü Başak burcunda tamamlanacak. Bu tarihler arasında yeni anlaşmalara imza atmamaya, yeni eşyalar almamaya özen gösterin.

10 Eylül- 3 Ekim Merkür Retrosundan etkilenecek burçlar:

- Yengeç

- Oğlak

-  Terazi

-  Koç 

Yorumlar