Anasayfa /  Politika /  İyi parti

Meral Akşener:'Bana FETÖ'cü diyorlar FETÖ'cüler yanlarında' dedi ve o ismi açıkladı video izle

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Oğuzhan Uğur ve ekibinin hazırlayıp sunduğu Youtube kanalı Babala TV'ye konuk oldu.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2018 00:35

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Babala TV'de sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'un sorularını yanıtladı.

Akşener'in katıldığı program çok kısa sürede yüz binlerce vatandaş tarafından izlendi.

Birbirinden önemli bir çok soruya net cevaplar veren Akşener, 1997 yılında FETÖ lideri Fethullah Gülen ile görüşmesine aracı olan ismi açıkladı.

Akşener, sağ partiler arasında FETÖ ile “merhaba” düzeyinde de olsa herkesin bağlantısı olduğunu aktararak, “O dönemde de beni Gülen'le görüştüren isim MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'dır. Bana FETÖ'cü diyorlar FETÖ'cüler yanlarında” ifadelerini kullandı.

24 Haziran'da yapılacak seçimlere ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Akşener, hükümete yüklendi.

Harp Okulu öğrencilerine müebbet hapis cezası verilmesene tepki gösteren İYİ Parti lideri, "Bu çocukları FETÖ'ye kaptırdıysan bu devletin suçudur" ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"DEVLET 'FETÖ İLE MÜCADELE' KİTAPÇIĞIMIZDAN FAYDALANMALI"

Eğer biz FETÖ ile mücadele etmezsek FETÖ bizimle mücadele eder. Böyle bir durum var. Elbette mücade edeceğiz. Ayrıca FETÖ konusunda en genmiş çalışmayı yapıp bir kitapçık haline getiren bizim partimizdir. Gerçekten devlet o metni eline alıp hemen uygulamalıdır. Çünkü benim FETÖ'cüm, senin FETÖ'cün oldu.

"ÖĞRENCİLERİ ORAYA GÖTÜREN KOMUTANLAR NEREDE?"

Harp Okulu öğrencilerine müebbet verildi. Türkiye'de güçlü gruplara elinizi kaldırdığınız anda büyük maliyeti var. Gariban Harp Okulu öğrencilerinin bir maliyeti yok. Ben de Bursa Öğretmen Okulu'nda yatılı okudum. Bizi ailelerimiz devlete teslim ederdi. Yani Harp Okulu'na getirilen öğrenci gariban Anadolu çocuğudur ve anası babası onu devlete teslim etmiştir. FETÖ'ye kaptırdıysan bu senin suçundur. 18 yaşındaki çocuk ne yapabilir? Ve sen ona defalarca müebbet veriyorsun. Peki onları buraya getiren komutanlar nerede? 5 günlük ere müebbet verildi.

"YARGIYI FETÖ'YE TESLİM ETTİLER"

2010 referandumu olmasa 15 Temmuz olmazdı. 2010 referandumunda 'ölüler gelsin' diyerek bu FETÖ ile beraber el ele tutuştular, askeri vesayeti bitirmek üzere. Yargıyı teslim ettiler, Zekeriya Öz'e zırhlı aracı Başbakan verdi. Yüz verdiler, sonra döndü kendilerinden astar istendi. Yardım, yatakçılığı çok önemli buluyorum."

Yorumlar