Anasayfa /  Spor

Menajerinden canlı yayında Gedson açıklaması

Türkiye'de birçok ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, son günlerin en çok konuşulan Gedson transferi için bomba açıklamalara imza attı.

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2021 16:55

İşte Bulut'un Tivibuspor'a yaptığı açıklamalar:

'Dorukhan, sonuçta Avrupa'ya gitseydi euro kazanacaktı. Trabzonspor'un teklifinde biraz fark vardı tabii. Dorukhan, Avrupa için %100 hazır olmadığını hissetti. Dorukhan için Avrupa'dan 4 tane resmi teklif vardı. Dorukhan, kabul etseydi İtalya veya İspanya'ya gidebilirdi. Zaten bütün planımız Avrupa üzerine kuruluydu. Aylarca görüştüm. Daha sonra Trabzonspor devreye girdi.

"Trabzonspor'u tercih ettik"

Dorukhan Toköz, Beşiktaş'tan para nedeniyle ayrılmadı. Avrupa hedefi vardı. Avrupa'da izleyen kulüpler de vardı. Daha sonra Trabzonspor, hedeflerini ve projesini anlattı. Trabzonspor'da çok mutlu. Fenerbahçe ile hiçbir zaman görüşme olmadı. Dorukhan'ı Türkiye'den Trabzonspor dışında isteyen 2 büyük kulüp daha vardı. Avrupa'ya gideceğiz deyip İstanbul'da kalmak olmazdı, o yüzden Trabzonspor'u tercih ettik. Dorukhan, Beşiktaş'tan ayrılınca hiç üzülmedi.

"Pjanıc şampiyonlar ligi istedi"

Beşiktaş doğal olarak futbolcu kiralıyor. Zaten Pjanic'i ya da Batshuayi'yi satın alamazsınız. Bonservisleri 20, 30, 40 milyon euro. O yüzden kiralamak normal. Barcelona'ya yeni hoca geldi. Koeman ile sıkıntıları olduğu için transfer gerçekleşti, yoksa imkansızdı. Xavi'nin Pjanic ile ilgili düşüncesi ne olacak şu an için bilmiyoruz. Pjanic transferi çok spontane gelişti. Uzun bir pazarlık süreci vardı, çok sıkı pazarlık yaptık. Barcelona'yı ikna ettik. Son dakikada imzalayabildik. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynaması çok büyük bir avantaj oldu. Pjanic, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istedi.

"Falcao da fedakarlık yaptı"

Galatasaray, Falcao'nun ekonomik şartları çok yüksek diye yollarını ayırdı. Euro da baya çıktı. Falcao da fedakarlık yaptı, Galatasaray da. Güzel bir şekilde yollar ayrıldı. Herkes, Falcao'nun Türkiye'ye sakat geldiğini düşünüyor ama Falcao, Türkiye'ye gelmeden önce her sene 40-45 maçı var. Para için de gelmedi, Monaco'da daha çok para kazanıyordu. Falcao, Şampiyonlar Ligi için Galatasaray'ı tercih etti.

"Gedson ayrılacak"

Gedson için şu an erken. Büyük ihtimalle transfer olacak. Benfica'dan ayrılacak. Benim gönlümden geçen Türkiye'ye gelmesi. Bilemezsiniz. İngiltere'de bir kulüp çıkar belki çok büyük para verir. Gedson burada çok mutluydu. Oynamak da istiyor. Burada iyi oynadı. Kulübü son güne kadar bekledi ve maalesef vermedi. Hoca da oynatmadı Benfica'da. 1.5 yıllık sözleşmesi var. Bu devre arasında satmaları lazım para kazanmak için. Daha kasım ayındayız. Ocak ayına çok var. Sezon başında Gedson Galatasaray'a transfer olabilirdi. Benfica satmak istemedi. Haberlerde çıkan rakamlar değişebilir. Kime göre, neye göre 8. Belki 2-3 milyona bitecek. Ne kadar az olursa o kadar iyi. Çoğu haberler doğru değil. X kulüp 20 milyona vermeye hazır. Bir kulüp teklif yapmadan önce kimseye söylemez. Yaptıktan sonra da kimseye söylemezler, bu gizlidir.

Etiketler Gedson
Yorumlar