Anasayfa /  Foto Galeri

Menajerimi ara bugün başlıyor!İşte Menajerimi Ara'nın karakter analizi

Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) yanı sıra; Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Melisa Seda, Duygu Şen ve İdeal Beran Kotan’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle seyirciyi her hafta ekrana kilitleyecek dizi, Menajerimi Ara bu akşam Star’da başlıyor.

Menajerimi ara bugün başlıyor!İşte Menajerimi Ara'nın karakter analizi - Sayfa 1

Star’da bu akşam yayınlanmaya başlayacak olan Menajerimi Ara, Türkiye’nin sevilen birçok yıldız ismini bir araya getirecek. Dışarıdan parıltılı görünen ünlüler ve menajerlerinin dünyasının içinde neler yaşandığını anlatan dizi, hem keyifli hikayesi hem de her bölüm kendi kimliğiyle konuk olacak ünlü isimlerle seyirciyi ekrana kilitleyecek.İşte Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde oynadığı dizinin karakter analizi... 

Menajerimi ara bugün başlıyor!İşte Menajerimi Ara'nın karakter analizi - Sayfa 2

Kıraç Karaman / Barış Falay

Hırsı, kararlığı ve inatçılığı ile ön plana çıkan Kıraç, Ego Ajans’ın dört menajerinden biri. Karısı Mayda ve Mayda’nın ilk eşinden olan kızı Beren’le mutlu bir ailesi var. Ancak geçmişinde sakladığı sırların bir anda yeniden hayatına girmesiyle hayatının tepetaklak olma ihtimali Kıraç’ın sınırlarını fazlasıyla zorlayacak.

Menajerimi ara bugün başlıyor!İşte Menajerimi Ara'nın karakter analizi - Sayfa 3

Feris Aydan / Canan Ergüder

Uluslararasıilişkiler okumasına rağmen sinemaya olan aşkı onu menajerlik dünyasıyla tanıştırmış. Feris, bağımsızlığına düşkün, özgüveni yüksek ve sert bir menajer. Kariyeri hayatta her şeyin önünde olmasına rağmen bir yandan da çocuk doğurmak, bir aile kurmak sık sık kafasını karıştıracak.

Menajerimi ara bugün başlıyor!İşte Menajerimi Ara'nın karakter analizi - Sayfa 4

Çınar Bilgin / Fatih Artman

Ajansın en bohem ve sinemaya saf duygularla bağlı menajeri Çınar. Hem bir entelektüel hem de bir halk insanı. Duygusal bir karakter olan Çınar’ın, oyuncularıyla çok daha samimi ilişkileri var. Ancak bu duygusallıkların doğurduğu arkadaşlıklar onu çok zorlu sınavlara sokacak.