Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Yozgat Bozok Üniversitesi: KPSS B Grubu 40 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

KPSS B grubu sıralaması ile 40 kamu personel alımı 25 Şubat 2019 tarihinde yayınlandı. 

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 09:23

2018 yılı KPSS (B grubu) puan sıralamasına göre Devlet Memurları Kanununun sözleşmeli personel hükümlerine göre Hemşire, Ebe, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli unvanlarında 40 sağlık personel alımı yapılacak. Alımı Yozgat Bozok Üniversitesi gerçekleştiriyor.

2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması. (Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, gerekmektedir.

7 kişi Hemşirelik bölümü lisans mezunu olan adaylar arasından ve belgelendirmek şartıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olması gerekmekte.

10 kişi Hemşire Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik bölümü mezunları arasından alınacak olup adayların belgelendirmek şartıyla alanında en az 2 yıl çalışmış olması gerekmekte.

17 kişi Hemşire alımı ise Lisans bölümü mezunları arasından tecrübe şartsız alınacak.

1 kişi Ebe alımında adayların Ebelik lisans bölümü mezunu olması gerekmekte.

4 kişi Sağlık Teknikeri alımında adayların Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü önlisans mezunu olması gerekmekte.

1 kişi diğer sağlık personel alımında adayların Odyometri bölümü önlisans mezunu olması gerekmekte.

Adaylarda aranan genel şartlar şöyledir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmekte.

Adaylar Üniversitenin internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurularak belgelerle birlikte Üniversite Personel Dairesi Başkanlığına şahsen 01 Mart 2019 ile 15 Mart 2019 tarihleri arasında başvurmaları gerekmekte.

Yozgat Bozok Üniversitesi 40 personel alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar