Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Yeşilay Cemiyeti: Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye Yeşilay Cemiyeti yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2019 21:41

Yeşilay Cemiyeti tarafından yayımlanan personel alım ilanında lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacağı açıklandı.

YEŞİLAY HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Yeşilay tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan o kadrolar

Sosyal Hizmet Uzmanı, Halkla İlişkiler Uzmanı, Klinig Psikolog, Kurumsal İletişim Süreç Yöneticisi, Sosyal Medya Uzmanı, Depo Yöneticisi, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Satın Alma Süreç Yöneticisi, Kurumsal İletişim Direktörü, Helpdesk Uzmanı, Eğitim Uzmanı, Bilimsel Çalışma Süpervizörü

BAŞVURU KOŞULLARI

Yeşilay Cemiyeti tarafından yukarıda yer alan pozisyonlara yapılacak alımlar için bazı koşullar bulunuyor. Bu koşullar her kadro için farklılık göstermekte.

Yeşilay Cemiyeti açık pozisyonlar için başvuruda bulunacak adayların Türk Vatandaşı olmasını istiyor. Bunun dışında her pozisyon için açık açık ilan edilen öğrenim şartının sağlanması diğer önemli koşul. İlanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar bulunmakta.

Bu şartların dışında; bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

ADAYLAR BAŞVURULARI NASIL YAPACAKLAR?

İlan edilen pozisyonlar arasında herhangi bir kadroya başvuruda bulunacak adaylar, o kadro için belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları şartında kurumda çalışmak için müracaat edebilirler. İlana müracaatlar ise elektronik olarak yapılacak.

Yeşilay Cemiyeti'nin anlaşmalı olduğu kariyer sitesine üye olacak adaylar bu site üzerinden ilanlara başvurularını bildirecekler.

İlana başvuru yapmak için tıklayın


Yorumlar