Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Yeni İstanbul 3.Havalimanı 250 Memur Alımı Yapılacak

Yeni İstanbul 3.Havalimanı 250 memur alımı başvuruları devam ediyor. Alıma kimler hangi şartlarda başvuru yapabiliyor. Alıma ilköğretim, lise, önlisans veya lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2019 19:51

İŞKUR ilanı ile en az ilkokul mezunu adaylar arasından havalimanı 250 danışma memur alımı yapıyor. İnsan Kaynakları ve organizasyon firması bünyesinde çalıştırılmak üzere en az ilkokul mezunu 250 danışma memur alımı yapılıyor.

250 danışma memuru alımına 00004798625 İŞKUR ilanları numarası ile yapılacak. Adaylar insan kaynakları firması bünyesinde 25 Şubat ta başlayacak proje için İstanbul Yeni Havalimanı bilgilendirme personeli olarak çalıştırılacaktır. 

Aranan dil olarak tek dil bilmeniz yeterli olacaktır. Diğer dilleri bilmeniz alımda size avantaj sağlayacaktır. Adaylar için 5301732085 irtibat numarası olarak verilmiştir.

Danışma Memuru alımı adaylarının en az ilkokul mezunu olması en fazla yüksek lisans mezunu kadın, erkek adaylar olması, mutlaka akıcı derecede İngilizce konuşması, İstanbul İlinde ikamet eden, dış görünümüne önem gösteren, iletişim yönü kuvvetli, vardiya usulü çalışmaya uygun, takım çalışmasına yatkın, Fransızca, Arapça, Almanca bilenler tercih sebebi olacak, personellerin ulaşımı şehir merkezlerinden servislerle sağlanacaktır.


Yorumlar