Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Yargıtay Başkanlığı Bilişim Personeli Alım Sonuçlarını Açıkladı

Yargıtay Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte sözleşmeli bilişim personeli alım sonuçlarını açıklayarak personellere resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Resmi açıklamayı sizler için derleyerek haberimize yansıttık.

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2018 16:36

Yargıtay Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuruya göre belirlenen pozisyonlar da çalıştırmak üzere bilişim personeli alımının yapılacağı duyuruldu. Yargıtay Başkanlığı tarafından ilan edilen personel alımlarıyla ilgili sonuçların açıklanmasının ardından adaylar sınavlara katılmışlardı. Sınav sonuçlarının da belirlenmesinin ardından Yargıtay Başkanlığı kendi resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. 

Sözleşmeli Bilişim Personeli kadrosu için sınava giren adayların sınav sonuçlarını Yargıtay Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden erişim sağlayabilecekleri açıklandı. Yayımlanan duyurunun devamında ise adayların bundan sonraki süreç içerisinde işleyiş hakkında bilgi verildi.

YARGITAY BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN RESMİ DUYURU

''Başkanlığımızca yapılan, Sözleşmeli Bilişim Personeli (3-kat Java Yazılım Uzmanı, 2-kat Web Programlama ve Tasarım Uzmanı) alımı sınav sonuçlarına ilişkin listeye ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Asil adayların atanmalarına esas olmak üzere, 15/10/2018 mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen evrakı Başkanlığımız Personel ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri ve 22/10/2018 tarihinde göreve başlamak üzere Başkanlığımızda hazır bulunmaları hususu, İlanen duyurulur" şeklinde resmi bir açıklama yayınlanıyor.

Başvuru yapacak olan adayların yanlarında alması gereken belgeler şu şekildedir; " 4 Adet fotoğraf (erkek adaylar için kravatlı) 2. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi 3. İkametgâh ilmuhaberi (E-devlet) 4. Sağlık raporu (Aile Hekimi) 5. Diploma aslı ve fotokopisi 6. Adli Sicil Kaydı ve Adli Arşiv Sicil Kaydı Belgesi (E-devlet) 7. Askerlik belgesi (E-Devlet)" belgeleri ile adayların başvuruları yapılacaktır.

Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Sonuçları İçin TIKLAYINIZ


Yorumlar