Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Vodafone Türkiye Çeşitli Kadrolarda Personel Alımı Gerçekleştirecek

Vodafone Türkiye tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 22:10

Bu kadrolar arasında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar bulunmakta.

Sabit Hizmetler Çağrı Merkezi Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Genel Başvuru, Ofis Çözüm Yönetimi Şefi, Büyük Müşteriler Satış Yöneticisi, Telesatış Kampanya Yöneticisi.

BAŞVURU KOŞULLARI

Vodafone Türkiye tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapabilmek için çok sayıda koşul bulunuyor. Bu koşul ilanı yayımlayan kurum ya da alım yapılacak pozisyonlar için belirlenen şartlardan meydana gelmekte.

Lise, önlisans ve lisans bölümlerinden mezun olmak, Tercihen ekip yönetimi tecrübesine sahip, MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, Telekomünikasyon sektöründe benzer pozisyonda deneyim sahibi, Analiz, planlama ve sunum yetkinliklerine sahip, Analitik düşünebilme, bütünü görebilme, problem çözebilme, yeteneklerine sahip Organizasyon ve yönetim yeteneği gelişmiş, Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Vodafone Türkiye tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, başvuru koşullarını sağlamaları durumunda ilana elektronik başvuruda bulunabilecekler.

İlana ulaşmak için tıklayın


Yorumlar