Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

VHKİ Memur İtfaiyeci Zabıta Alımı KPSS 55 ve 60 Puanla

KPSS 55 ve 60 puanla kadrolu düz memur, zabıta memuru, itfaiye eri ve veri hazırlama kontrol işletmeni olarak alım yapılmakta. Alımı iki şehir yapıyor.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 13:05

Yerel yönetimler sayfası üzerinden yayınlamış olduğu ilan ile KPSS 55 ve 60 puan ile önlisans ve lisans mezunları arasından VHKİ ve Düz Memur alımı yapılmakta.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı 1 kişi için adayların; Ekonomi, İktisat, İşletme, Maliye veya Muhasebe Lisans programlarının birinden mezun olmak. 

MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek gerekmekte. Ayrıca adaylar 2018 yılı KPSS en az 55 puan almış olması gerekmekte.

Memur alımı 1 kişi için adaylar; Ekonomi, İktisat, Kamu Yönetimi Lisans Programlarının birinden mezun olmak ve 2018 yılı KPSS 60 puan almış olmak gerekmekte.

Memur alımında 1 kişi için adaylar; Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Yerel Yönetimler, İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Ön Lisans Programlarından mezun olmak ve 2018 KPSS 60 puan sahibi olmak gerekmekte.

Evreşe başvuru 04 Mart 2019 ile 08 Mart 2019 Cuma günü saat 17.00’ ye kadar müracaatlarını yapabilirler. Evreşe Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna şahsen veya posta ile teslim etmeleri gerekmekte.

Senir Belediye Başkanlığı bünyesinde Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere İtfaiye eri ve Zabıta memuru alımı yapılacak.

İtfaiye eri kadro unvanı için 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavlarına girerek belirtilen asgari 60 KPSS puanını almış olması gerekmekte.

Zabıta memuru kadro unvanı için ise; 60 KPSSP3 asgari puanını almış olmak gerekmekte. Adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmuş olması ve en az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması gerekmekte.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olacak şekilde istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri uyarınca aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak şartıyla, ihtiyaçlar dahilinde belirlenmiş olan boş kadrolara açıktan atama usulü ile memur alımı yapılacak.

Senir için 12 Mart 2019’ dan 19 Mart 2019 Salı gününe kadar en geç saat 17.00’de müracaatlarını yapabilecekler. Adayların, belirtilmiş olan başvuru belgelerini Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmekte.

Evreşe Belediyesi kılavuzu için tıklayın

Senir Belediyesi kılavuzu için tıklayın


Yorumlar