Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Vakıfbank Türkiye Geneli Personel Alım İlanı Yayımladı!

Vakıfbank Türkiye Geneli personel Alım İlanı Yayımladı! Vakıfbank bankacı olmak isteyen adaylar için genel başvuru alıyor. Kariyer portalı üzerinden lise, önlisans yada lisans mezunu ayırt etmeden genel başvuru alacak. Adaylar başvuruların ardından ihtiyaç olması halinde çağrılacak.

Abone ol
Abone ol 15 Temmuz 2019 23:45

Vakıfbank Türkiye Geneli personel Alım İlanı Yayımladı!

Vakıfbank bankacı olmak isteyen adaylar için genel başvuru alıyor. Kariyer portalı üzerinden lise, önlisans yada lisans mezunu ayırt etmeden genel başvuru alacak. Adaylar başvuruların ardından ihtiyaç olması halinde çağrılacak.

Türkiye genelinde 81 il ve 935 ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren 35'den fazla kamu ve özel banka bulunuyor. Türkiye'nin bankacılık alanındaki faaliyetlerini her geçen gün daha da iyileştiren ve gerek tüzel firmalar gerek bireysel kredi ihtiyaçlarına çözümler üreten kamu bankası Vakıflar Bankası personel alımları yapacak.

Vakıfbank Müfettişi yardımcısı kadrosunda giriş sınavında yazılı bölümünde başarılı olan adaylar için sözlü sınav gerçekleştirdi. Diğer bir gelişme ise Vakıfbank personel alımları için genel başvurular resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

BANKACI ALIMLARI;

Türkiye genelindeki şubelerine ihtiyaç bulunan gişe işlemleri görevlisi, kredi çözümleri, müfettiş, uzman yardımcısı kadrolarındaki ihtiyaçların giderilmesi için genel başvuru almaya başlayan vakıflar Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada bankanın ihtiyacı olması halinde değerlendirilmek üzere başvurularının iletilmesini istedi. Buna göre başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Üye ol butonuna tıklamak ve ardından ad, soyad, e-posta, T.C. kimlik, doğum tarihi bilgileri alanı doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmak, ardından üyelik giriş alanından giriş yaparak başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir.

Başvurular ve yeni üyelik oluşturmak için TIKLAYIN




Yorumlar