Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Vakıfbank 2019 Yılı Kadrolu Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Vakıfbank 2019 yılı için sözleşmeli personel alımı yapmak üzere ilan yayınladı. Başvuru süresi, ücreti, şartları ve şekli nasıl olacak. Başvuru son tarih olarak 15 Mart 2019 olarak açıklandı.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 12:19

Başvuru Şartları; başvuracak adaylar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Kamu hizmetinden yasaklı olanların başvuruları kabul edilmeyecek.

İlanda belirtilen en az 4 yıllık bölümlerden birisinden mezun olmak da şartlar arasında yer alıyor. Başka bir kuruma hizmet yükümlülüğü bulunan adayların başvuruları da kabul edilmeyecek.

Başvuracak adayların 28 Nisan 1991 ve sonrasında doğmuş olmaları gerekmekte. Bayan ve erkek adaylar başvuru yapabilmekte.

Erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Bedelli askerlik başvurusunda bulunanların başvuruları kabul edilecek.

Başvuru yapan adaylara Boğaziçi Üniversitesi tarafından sınav gerçekleştirilecek. 2 oturum halinde yapılacak olan sınavdan başarılı olan adaylar atanmaya hak kazanacak. 

Sınav konuları arasında genel yetenek testi, yabancı dil, ekonomi, hukuk ve maliye gibi konular yer almakta. Adaylar 15 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Başvurular Vakıfbank’ın internet sitesinin üzerinden on-line bir şekilde yapılacak. Başvuru ücretleri ise 15 Mart tarihine kadar yatırılması gerekli. Başvuru ücreti 50 lira olarak belirlenmiştir.

Yazılı sınav sonuçları açıklandıktan sonra 10 iş günü içerisinde itiraz edilebilecek. İtirazlar Teftiş Kurulu Başkanlığı’na yapılacak.

Süresi içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacağı gibi sözlü başvurular da geçersiz sayılacak. Yazılı sınavı kazanan adayların e posta adreslerine tebligat yapılacak. Bu nedenle e posta adreslerinin düzenli olarak takip edilmesi gerekli.


Yorumlar