Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Üniversiteye En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Büro Personeli ve Teknisyen Alım İlanı Yayımladı!

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi personel alım ilanı yayımladı! Yayımlanan ilana göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2018 12:52

Üniversiteye En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Büro Personeli ve Teknisyen Alım İlanı Yayımladı! 

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu doğrultuda ilgili ilan 26 Eylül 2018 tarihi itibari ile yayımlanmış olup adaylar başvurularını Ekim ayı içerisinde tamamlamaları gerekmektedir. İlgili ilana başvurular yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir.

Buna göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi Lisans Mezunu 1 Büro Perosneli, Ön Lisans mezunu 4 Büro Personeli ve Lise mezunu 1 Teknisyen olmak üzere toplamda 6 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi alımını yaoacağı pozisyonlar için adaylardan genel olarak, Türliye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamaki Erkek adaylar içni askerliğini yapmış  veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Belirtilen eğitim şartlarını taşımak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Lisans mezunları için 2018 yılı KPSS den P3 puan türünden, Ön Lisans ve Lise mezunları için 2016 yılı Kamu Perosneli Seçme Sınavından KPSSP93 ve KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmeketdir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 26 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 15 gün içerisinde yani en geç 10 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta, faks veya internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylar sadece bir unvan için başvuru yapabilirler.

İlanın Tam Metni




Yorumlar