Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ümraniye Belediyesi Zabıta Memuru alacak! Ümraniye Belediyesi Zabıta Alım İlanı ve Şartları

Ümraniye Belediyesi Zabıta Memuru alacak! Ümraniye Belediyesi ayımlanan Zabıta Alım İlanında, farklı eğitim seviyelerinde toplamda 110 kişilik boşluk ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Ümraniye Belediyesi Zabıta Alım İlanı ve Şartları nelerdir? Başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2018 00:59

Ümraniye Belediyesi Zabıta Memuru alacak! Ümraniye Belediyesi Zabıta Alım İlanı ve Şartları

Ümraniye Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Ümraniye Belediyesi farklı eğitim seviyelerinde 110 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacağını belirtti. Buna göre Ümraniye Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapacak.Söz konusu ilan ile Ümraniye Belediyesi Lise mezunu 40 Zabıta memuru, Ön Lisans mezunu 60 Zabıta Memuru ve Lisans mezunu 10 Zabıta Memur ualacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Ümraniye Belediyesi alım yapacağı pozisyon için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranmaktadır.

ADAYLARDAN ARANAN ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak, belirtilen eğitim seviyesinde mezun olmuş olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde en az 167 cm boyunda ve bayanlarda en az 160 cm boyunda olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Lisans mezunları için 2018 yılında yapılan KPSS^'den P3 pıan türünden ve Lise ve Ön Lisans mezunları için ise 2016 yılında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar, başvurularına 08 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 12 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Ümraniye Belediyesi resmi internet sitesi olan (http://www.umraniye.bel.tr) üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve yukarıda sayılan belgeler ile birlikte tabip gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Ümraniye Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 63 Ümraniye İstanbul adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar