Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Uludağ Üniversitesi 47 İşçi ve Memur Alımı Gerçekleştirecek

Uludağ Üniversitesi Türkiye İŞ Kurumu aracılığı ile işçi memur alımı yapacak. 

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 15:11

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre alımlar engelli ve terörle mücadelede yaralanan ve eski hükümlü olan adaylar için geçerlidir. Adayların bu ilanlara başuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Ayrıca alımlar, İlköğretim, Lise, Ön Lisans mezunu olan adaylar için geçerlidir.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Uludağ Üniversitesi bünyesindeki eksikliği tamamlamak için Engelli, Eski hükümlü ve Terörle Mücadelede yaralanan adaylar alacak. Toplamda alım pozisyonu 47 kişiliktir.

Engelli Statüsünde, Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu 1 Metal İşleri Teknisyeni, 1 ısıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 1 Elektrik Teknisyeni, Ön Lisans mezunu 5 Büro Memuru, ve İlköğretim Mezunu 10 Temizlik işçisi alımı yapılacak.

Terörle Mücadelede yaralanan ve Eski Hükümlü Statüsünde ise, Ön Lisans Mezunu 5 Büro Memuru ( Genel ) ve İlköğretim Mezunu 24 Temizlik İşçisi alımı olmak üzere toplamda 47 işçi alımı ve memur alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Uludağ Üniversitesi alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En Az İlköğretim Mezunu olmak, Lise veya Ön Lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Bursa ve İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kamu Kurum ve Kuruluşların İlgili Disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraş edilmemiş olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 14 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Adaylara başvuru için en fazla 5 gün verilmiş olup, adaylar başvurularını en geç 18 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İŞKUR il Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir.


Yorumlar