Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ulaştırma Bakanlığı Memur Alımı İçin Son Gün Acele Edin

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı geçtiğimiz günlerde bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını ilan etmişti. 

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2019 21:46

Başvurularına 07 ocak 2019 tarihinde başlayan adaylar için artık başvurularda son güne gelindi. 

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Mühendislik ve Hukuk alanlarında memur alacağını belirtti. Buna göre 10 kişilik Ulaştırma ve Haberleşme Uzman yardımcısı kadrosuna, 4 Bilgisayar Mühendisi, 2 Endüstri Mühendisi, 2 Makine Mühendisi, 1 Elektrik Elektronik Mühendisi ve 1 Hukuk alanında memur alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Alımı yapılacak pozisyonlar için adayların mutlaka taşımaları gereken nitelikler vardır. Buna göre, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Alım yapılacak alanlar için en az dört yıllık eğitim veren ilgili üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşından büyük olmamak, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Mühendislik alanları için KPSSp3 puan türünden en az 80 puan almış olmak ve Hukuk alanı için KPSSP4 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartı ve özel olarak Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden en az C seviyesinde puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

İlgili pozisyonlara başvurular 07 Ocak 2019 tarihinde başlamıştı ve artık son güne gelindi. Başvurular en geç 28 Ocak 2019 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 17:00 a kadar istenen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapılması gerekmektedir.

Başvuru Adresi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No:5 06338 Emek-ANKARA

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayın


Yorumlar