Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TYP İŞKUR Üzerinden 500 Personel Alımı Gerçekleştirecek

Toplum yararı programı kapsamında 500 personel alımı yapılacak. Alımların tamamı İŞKUR üzerinden yapılacak. 

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2019 19:36

Kütahya çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil Uçan toplum yararı programı kapsamında 500 kişiye iş imkânı verileceğini duyurdu.

Müdür Uçar Özel İdaresi, İl İlçe ve Belde Belediyeler, İl Müftülüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Şube Müdürlüğü, Milli Parklar Müdürlüğü ve Evliya Çelebi Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesi için alımlar yapılacak.

Müdür Kamil Uçan işi olmayan 500 kişinin 6 ay süreyle istihdam edeceğini söyledi. Toplum yararına iş yapmak ve hizmeti gerçekleştirmek adına 35 Yaş üstü erkekler engelliler eski hükümlüler terörle mücadelede malül sayılmayacak şekilde yaralanan işsizlerin bu kapsamda gelir desteği ile desteklenmesi amaçlanmaktadır.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Programlar çevre temizliği park düzenlemesi kamusal altyapının yenilenmesi gibi faaliyetler de desteklenecek programa ait giderler ise katılımcılara SGK primleri ve maaşları tamamen İŞKUR tarafından ödenecek. 

Başvurular 11 Ocak 2019 tarihinde İşkur İl Müdürlüğü'ne veya hizmet noktalarını isteyenler için iş internet adresinden bireysel olarak yapılabilecek Ayrıca ALO 170 iletişim hattından da başvuru yapılabilmektedir.


Yorumlar