Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TYP 18 Bin 700 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR TYP 70 bin personel alımı Aralık 2018 içerisinde alınacağı duyurulmuştu. Şuan ilanda bulunan 15 şehir ve 18700 kamu personeli alımı bulunmaktadır. 

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 16:57

Başvurular online veya şahsen iş kurumuna giderek yapılabilir.Tekirdağ, Kırıkkale, Mersin, Bayburt, Osmaniye, Malatya, Muş, Kastamonu, Balıkesir, Edirne, Trabzon, İzmir, Bartın, Samsun ve İstanbul alımı yapan şehirler olarak yayınlanmıştır. 

Başvuracaklar için tarih 14 Aralık 2018 ile 15 Aralık 2018 tarihi aralığında değişmektedir. Başvuracaklar iş kurumundan online olarak veya şahsen şubelerden yapabilirler. 

55 sayfa 894 alım ilanı bulunmaktadır.Güvenlik görevlisi, işçiler çevre temizliği, altyapı yenilenmesi, park düzenlemeleri, ağaçlandırma, restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması gibi işlerde çalışacak.

Başvuru şartları 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. En az okur yazar olma şartı bulunuyor. Güvenlik görevlisi alımı yapılacak ise gerekli sertifika ve öğrenim düzeyi istenmektedir.

Adaylar hangi yolu izleyerek bu alımlara başvuru yapacak. Bir alıma başvuru yapacak aday ilk önce kendi şehrindeki olan alıma başvuru yapabilir. Bir başka şehirde ikamet ediyor ise başvuruda bulunamaz.

İŞKUR ilanları sayfasından başvuruyu nasıl yapabilirim. Aşağıda verilen link tıklanarak açılan sayfaya hiçbir şey yazmadan ARA butonuna basmanız durumunda tüm ilanlara başvuru yapabilirsiniz. 

Diğer bir seçenek kendi şehir ismini yazarak ulaşmak kolay olacaktır. TYP ilanlarına ulaşmak için tıklayın




Yorumlar