Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TYP 10 Bin 935 Kamu Personel alım şartları neler?

TYP üzerinden gün içerisinde yayınlanan ilanlar ile faklı şehirler ve tüm kamu kurumlarına 10 bin 935 kamu personeli alımı gerçekleştiriliyor. Başvuracak adayların izleyeceği yol ve başvuru linki verilmiştir.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 15:54

TYP üzerinden gün içerisinde yayınlanan ilanlar ile faklı şehirler ve tüm kamu kurumlarına 10 bin 935 kamu personeli alımı gerçekleştiriliyor. Başvuracak adayların izleyeceği yol ve başvuru linki verilmiştir. 

TYP 10 bin 935 kamu personeli alımı gerçekleştiriyor. Adayların başvuru için izleyeceği yol anlatılmış olup başvuru linki yerleştirilmiştir. Bu alımlara hangi adaylar nasıl başvuru yapacak. İşte tüm ayrıntılar.

İşkur TYP alımları kapsamında Siirt iline Toplum Yararına Program kapsamında 1500 kamu personeli alım başvuruları alınmaya başladı.

İşkur tarafından resmi kurumlara toplum yararına programlar (TYP) kapsamında 1.750 personel alımları dahilinde Kırşehir ve Tokat TYP işkur alımları başladı. Kırşehir için yapılan alımın ayrıntıları aşağıdadır.

Bütün Diyarbakır ilinde resmi kurumlara alınacak TYP 2 Bin personeller için işe başlama tarihi 01 Mart 2019, bitiş tarihi 31 Ağustos 2019 olup başvurular 28 Ocak 2019 tarihinde başlamış olup 01 Şubat 2019 tarihinde son bulacaktır.

İşkur TYP alımları kapsamında Bingöl iline Toplum Yararına Program kapsamında 1000 kamu personeli alım başvuruları alınmaya başladı.

İşkur TYP alımları kapsamında Kayseri iline Toplum Yararına Program kapsamında 985 kamu personeli alım başvuruları alınmaya başladı.

İşkur TYP alımları kapsamında Gaziantep iline Toplum Yararına Program kapsamında bin 550 kamu personeli alım başvuruları alınmaya başladı.

İşkur tarafından resmi kurumlara toplum yararına programlar (TYP) kapsamında 3 Bin personel alımları dahilinde Adana TYP alımları başladı. Bütün Adana ilinde resmi kurumlara alınacak TYP personeller için işe başlama tarihi 11 Şubat 2019 bitiş tarihi 09 Ağustos 2019 olup başvurular 28 Ocak 2019 tarihinde başlamış olup 01 Şubat 2019 tarihinde son bulacaktır.

Başvuracak adaylar ilköğretim lise Önlisans ve Lisans mezunu olabilecekler aynı zamanda başvuracak adaylar 18 yaş ile 40 yaş arasında olmaları gerekmektedir. Genelde alımlar noter kurası ile belirlenmektedir.

İlanlar kısa süreliğine yayınlanıp hemen kaldırıldığı üzere başvuracak adayların bu kısa süre zarfı içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuracaklar işkur kaydı olması ve typ aramada bulunduğu şehrin alımına başvuru yapabilirler. Ayrıca iş kurumu il ve ilçe şubelerinden yapılabilir. Açılan link sayfası üzerinden şehir ismi yazarak alımlara ulaşabilirsiniz.


Yorumlar