Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Personel Alımı Yapacak! İşte personel alınacak iller

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Personel Alımı Yapacak! Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından yeni personel alımı ilanları yayımlandı ve istihdam gerçekleştirileceğine yer verildi. Yeşilay kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlarla kadro dağılımını ve kadro başvuru şartlarını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 11 Haziran 2019 04:49

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Personel Alımı Yapacak! İşte personel alınacak iller

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından yeni personel alımı ilanları yayımlandı ve istihdam gerçekleştirileceğine yer verildi. Yeşilay kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlarla kadro dağılımını ve kadro başvuru şartlarını açıkladı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti 21 iş ilanı yayımladı ve personel alımı yapacağını bildirdi... Kadrolara göre talep edilen eğitim seviyelerinden mezun olan adaylar arasından personel alım başvurusu alınacağı açıklandı.

YEŞİLAY KARİYER DUYURUSU

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından yayımlanan duyuruda ise; "profesyonelliğin yanı sıra gönüllülük de gerektirdiğinden biz çalışma arkadaşlarımıza gönüllü profesyoneller diyoruz" ifadeleri yer aldı ve başvuru yapacaklara yönelik bilgilendirme gerçekleştirildi.

Yeşilay'dan yayımlanan duyuruda ise;

"Yeşilay olarak asırlık geçmişimizle biz, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar gibi bağımlılıklarla mücadele eden güçlü bir sivil toplum kuruluşuyuz.

İnsan onurunun ve saygınlığının korunması için her koşulda, her yerde ve her zaman insanlara yardım etmek, insanların sağlıklı bireyler olarak yaşamlarına devam etmesine katkıda bulunmak bizim ilk amacımız, asli görevimiz…

Kuruluşumuzun ikinci yüzyılına girerken, bağımlılıklarla mücadelede Türkiye'yi örnek ve lider bir ülke yapmayı ve misyonumuzu dünyaya taşımayı hedefliyoruz. İnsan Kıymetleri politikamızı da işte tüm bu değerlerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda oluşturduk. Yeşilay’da çalışmak profesyonelliğin yanı sıra gönüllülük de gerektirdiğinden biz çalışma arkadaşlarımıza gönüllü profesyoneller diyoruz." ifadeleri yer aldı.

YEŞİLAY PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından yayımlanan ilanlarda personel alımı yapılacak kadrolar ise;

"Depo Yöneticisi / Yönetmeni, Bilimsel Çalışmalar Süpervizörü, Kurumsal İletişim Süreç Yöneticisi, Halkla İlişkiler Uzmanı, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Klinik Psikolog" olarak açıklandı.

Personel alımı yapılacak iller ise;

"Malatya, Batman, İstanbul(Avr.), Tokat, Zonguldak, Tekirdağ- Çorlu, Hatay ve Kilis" olarak açıklandı.

Başvurular ise Türkiye Yeşilay Cemiyeti kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlar üzerinden yapılabilecek.

YEŞİLAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yeşilay personel alımı başvuru şartları şu şekilde;

1- Türk vatandaşı olmak

2- Kamu haklarından mahrum sayılmamak.

3- Medeni haklarını kullanabilmek.

4- Kadrolara göre talep edilen eğitim mezuniyet şartına uygun olmak.

5- Kadrolara göre özel olarak istenen şartlara uygun olmak.

6- MC Office programlarını kullanabilmek.

7- Sürekli Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

8- İkamet şartına uygun olmak.


Yorumlar