Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü: 500 Sürekli İşçi Alımı Gerçekleştirecek

TTK 500 işçi alımı için yayımladığı açıklamasında şu bilgileri verdi.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 21:18

4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde “Pano-ayak üretim işçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere ilgili hükümler kapsamında Zonguldak, Bartın ve Karabük İş Kurumu vasıtası 500 işçi alımı yapılacak.

Bu çerçeve bu 3 il ayrılan kadro kontenjan bilgileri ise şu şekilde,

Zonguldak ili için 350 Pano-ayak üretim işçisi

Bartın ili için 100 Pano-ayak üretim işçisi

Karabük ili için 50  Pano-ayak üretim işçisi

BAŞVURU KOŞULLARI

TKK 500 Sürekli İşçi Alım İlanı Koşulları

İlana başvuruda bulunacak adaylar; İlan tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlkokul mezunu olmak, İlan tarihi itibari ile 32 yaşından gün almamış olmak, Askerlikle ilişiği olmamak, Zonguldak, Bartın veya Karabük illerinde ikamet ediyor olmak, şartlarını sağlamak zorundalar.

BAŞVURULAR NEREYE, NE ZAMAN YAPILACAK?

İlanda yer alan kadrolar için belirlenen başvuru koşullarına haiz olan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığla Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'ne bildirecekler. Başvurular; için adaylara 2 Mayıs tarihinden itibaren 5 iş günü süre verildi.

TTK'nın Başvuru Açıklaması;

Zonguldak, Bartın ve Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce, 06.05.2019 tarihinde başlayacak olan 5 günlük işçi alım ilanı süresi içinde, şartlara haiz olan adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adrese göre Zonguldak, Bartın veya Karabük İş Kurumu İl Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmekte.

TTK ilan metninde ayrıca kura işlemlerine dair de bilgi verdi. Kurum kura işlemlerinin 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

İlan metni için TIKLAYIN


Yorumlar