Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri KPSS 60 Puanla Personel Alımı Yapılacak

Yapılacak olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri alımları hangi kadrolara olacak? 

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 10:26

Boş olan kadronun açıklanmış olması, o kadro üzerinden sunulan departmanlar ile başvurunuzun gerçekleşmesi için yeterli olacak. 

45 kişilik boş kadro; 33 Kooperatif Görevlisi, 12 Ziraat Mühendisi, 28 kooperatif görevlisi ve 5 ön lisans mezunu kooperatif görevlisi olarak yapılacak.

Personel Başvurusunda Şartları; İlk olarak başvuru yapacak olan kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması şart. 

Medeni haklarını kullanma ehliyeti olması, kamu haklarından mahrum olunmaması, görevini yapmasını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması, herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması.

Personel Başvurusunda Özel Şartlar; Ön lisans mezunu olan adaylar 2018 sene ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme sınavından puan alınması gerekiyor. 

Puan 3 türünden, en az 60 puan alınmış olması gerekiyor. Bunların dışında alım olması, özel niteliklerin sağlanması ile mümkün olacaktır. 

Tarım Kredi kooperatifleri başvuru şartları kapsamında değerlendirmenin yapılmasından sonra online olarak başvurunuzu gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. 

Başvuru işleminin tamamlanmasından sonra seçim aşamalarının tamamlanması da sağlandığında, sonuçlar online olarak açıklanarak personel alımları belirlenecektir.

Tarım Kredi Kooperatifleri 78 personel alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar