Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Petrolleri: En Az Lise Mezunu Çok Sayıda Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye Petrolleri TÜPRAŞ tarafından yapılan duyuru ile çok sayıda personel alımı yapacak. Çıkılan ilanda Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketinin bünyesine alınacak en az lise mezunu personellerin aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 21:02

Yüksekokulları, Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise, Anadolu Teknik Lisesi ve Çok Programlı liselerden mezun personel alımı yapılacak.

Adayların Meslek Yüksek Okulları, Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise, Anadolu Teknik Lisesi ve Çok Programlı Liselerin Elektrik, Elektrik- Elektronik, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Endüstriyel Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Mekanik, Endüstriyel Otomasyon, Gemi Makineleri, Hidrolik ve Pnömatik, Makine, Makine Ressamlığı, Makine-Resim-Konstrüksiyon, Mekatronik, Metal, Metalürji, Metalürji Malzeme, Kimya, Petrokimya, Rafineri ve Petrokimya, Proses, Tesviye, Torna Tesviye, Enerji, Elektrik Enerjisi Üretim-İletim ve Dağıtımı, İnşaat, Kaynak bölümlerinden mezun olmaları.

Üçlü vardiya düzeninde çalışmayı kabul etmesi, 1990 ve sonrasında doğmuş olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması, kadın erkek adaylar için rafineri saha şartlarında çalışmaya istekli kişiler olması, çok tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, son 1 yıl içerisinde TÜPRAŞ bünyesinde yapılan sınavlara katılmamış olması.

Başvuracak adayların kapalı mekan dar alan ve yüksekte çalışmaya engeli bulunmaması, işe alınması halinde Batmanda ikamet edebilecek ve MC Office programı kullanabilen ve İngilizce bilen adaylar tercih edilecek.

Başvurmak isteyen adayların en geç 28 Şubat 2019 tarihine kadar Türkiye Petrolleri TÜPRAŞ iş başvurusu ilanı web sitesi üzerinden Batman Rafinerisi ilanına başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru sonrasında adaylar sms ve e posta yoluyla bilgilendirilecekler.


Yorumlar