Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye İstatistik Kurumu: En Az İlköğretim Mezunu Personel İşçi Alımı Yapacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi web adresi üzerinde yayımlanan duyuruda, TÜİK bünyesine en az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği sürekli işçi personel alımı yapılacağı aktarıldı. 

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 14:25

Yapılan duyuruda çeşitli pozisyonlara olmak üzere toplamda 57 personel alımı yapılacağına yer verildi. Açıklamada adayların ilgili şartlarını taşıması halinde başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebileceklerine yer verildi. 

İŞKUR üzerinden yayınlanacak olan ilanlara, yine başvuruların da İŞKUR üzerinden yapılacağı ve başvuruların Soğuk Mutfak Aşçısı, Aşçı, Tatlı Ustası, Aşçı Yardımcısı, Servis Elemanı (Garson), Bulaşıkçı ve Temizlik Görevlisi kadrolarına yönelik olarak alınacağı bildirildi.

TÜİK 57 MEMUR ALIMI DPB' DE YAYIMLANDI İŞTE DETAYLAR

İlanlara başvuru yapacak olan adaylar, başvurularını İŞKUR resmi web adresi iskur.gov.tr adresi üzerinden veya İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden şahsen yapabilirler. 

Yapılacak alımlara yönelik yayımlanan kılavuz üzerinden daha detaylı bilgiye erişim sağlamak mümkündür. Kılavuza aşağıda yer alacak bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

Soğuk mutfak aşçısı > En az 5 yıllık deneyim

Aşçı> En az 5 yıl deneyim

Tatlı ustası> En az 5 yıl deneyim

Aşçı yardımcısı> En az 2 yıl deneyim

Servis elemanı (Garson)> En az 2 yıl deneyim şartı

Bulaşıkçı> En az 2 yıl deneyim / En az ilköğretim mezunu

Temizlik personeli> 20-35 yaş arasında en az lise mezunu gibi şartlar aranmaktadır. İlan hakkında daha detaylı bilgiye kılavuz üzerinden ulaşabilirsiniz. 

İŞKUR üzerinden ilana başvuru yapabilmek için İŞKUR üyeliğinin bulunması gerekmektedir. Başvurularda üye profilinde eksik bilgi ya da hatalı yerler olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınamayacaktır.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız




Yorumlar